Viktigt

Oerhört skön seger mot Djurgården med 5-2 idag. Efter en trevande första period tar sig FBK alltmer in i matchen och efter bl.a. ett hat-trick av Rickard Wallin så bärgas ganska bekväma tre poäng. Kul att Jonas Gustavsson verkligen övertygar i målet.

Slog precis på kanal 5 och inser att den svenska skolan under ganska lång tid måste ha varit under all kritik, den där blondinens geografikunskaper var riktigt horribla.

Idag var det premiär för 120 km/h som hastighetsbegränsning på E4. En mycket sund ändring och jag var naturligtvis tvungen att köra i 149 bara för sakens skull.

På grannfronten har det varit lugnt dom senaste dagarna, förmodligen håller dom som bäst på med att dricka upp pensionen som kom för några dagar sen.

Såg ni Persbrandt på tv häromdagen? Det kan inte finnas någon som kan hastla ur sig ordet putsbög med samma känsla och ackuratess som honom. Jag har något svagt minne av att verksamheten på hela vårt kontor stannade under 3-4 timmar i våras när det framkom att en av tjejerna hade sett Micke P på endast 150 meters avstånd på båtmässan. Verksamheten återupptogs när hon även försökte stila med att ha mött Martin Timell. Vissa människor har ganska lätt för att bli star struck tydligen. Antar att man blir sån när man väljer att bo bland en massa hästar ochträd och dom bitarna. 

Vad gör vi i helgen då? Förmodligen inte speciellt mycket förutom FBK-Frölunda på tv under lördag kväll men ett par nya flaskor rött kan nog komma att provas. Ska vi drista oss att gissa att det kommer att stå något med Zinfandel eller Pinot Noir på kvittot?

Ute.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0