Allvarligt

Kan vi ta bort dom extrema norrlandslagen från Elitserien. Vad har t.ex. Skellefteå någonsin bidragit med förutom krångliga och dyra resor för deras motståndare och när man väl kommer dit så behåller dom alla poäng för sig själva. AS.

Mässa med tillhörande middag i Borlänge igår, en lite tripp som bjöd på allehand nöjen. Då jag var iklädd chaufförskostymen så var ju läskning uteslutet men det fanns andra som skötte det med den äran och som även drack upp min ranson. Värt att nämna kan vara den av mina kunder som saknades när det vankades hemfärd men som när han dök upp hade varit så gentil att han hade tagit med sig en kaffepanna i koppar från restaurangen för att kunna tillgodose eventuella kaffebehov i minibussen. När han uppmärksammades på att det inte fanns några muggar att dricka kaffet i ondade han en stund men lommade sen in med pannan igen och snart kunde färden påbörjas.

Nu saknades det ju inte drycker i bussen och stämningen var allmänt hög och det dröjde hela 10 mintuer innan det var dags för första stopp. Statoil hade haft oturen att bygga en nattöppen mack längs vår resrutt och en häpen kassörska tvingades se på när en av hennes övriga gäster hånades för såväl gratisläsning av magasin som att han tog för mycket senap på korven.

Väl i Gävle släpptes sällskapet av vid Heartbreak med lyckönskingar om en trevlig kväll med idog höftkörning.

Hatten av även för den för oss okända man med asiatiskt ursprung som dominerade det dansgolv som inte ens fanns med en dansstil som var influerad av såväl Vogue som Kamasutra.

I glaset idag finns Saintsbury, vi är tillbaka på amerikanska Pinot Noir igen.

MSN med Marco nu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0