Stackars Niklas...

I Expressen kan man idag läsa om Niklas. Niklas jobbar på en bensinmack i Piteå men nu tänker han stödd av sitt fackförbund Syndikalisterna(bara det säger mig en del om Niklas) strejka för att han inte vill sälja porr. Niklas tycker inte att det är rimligt att han varje dag ska behöva gå hem från jobbet med en klump i magen för att han tvingats befatta sig med pornografiskt material.

Mina egna ståndpunkter eller åsikter om porr kan vi lägga därhän då dom i sammanhanget är helt irrelevanta men det som irriterar mig enormt i såna här fall är: Det visste du väl redan när du började jobba där. Jag känner inte Niklas och vet inget om hans förflutna men jag har fantastiskt svårt att tro att någon riktade en pistol mot hans huvud och tvingade honom att ta jobbet, jag har även lika svårt att föreställa mig att det helt undgått Niklas att mackar säljer dessa tidskrifter och filmer.

Det är ju precis som att jag som började mitt nya jobb som säljare inom matgrossistbranschen i november-07 efter ett par månader skulle ha kommit på att "vad fan, säljer vi kött...det tänker inte jag göra för min låtsaskompis(jag har inga andra) är vegetarian", det är ju befängt. Nej du Niklas, sluta gnäll och byt jobb om det inte passar och om jag var du så skulle jag även sälla mig till ett fackförbund som förespråkar parlamentariska metoder.

Lugn dag idag annars med lite småfix och en tur ut till Utvalnäs för lite fiskinköp. Såhär nöjd kan man se ut när man under turen får njuta en glass på sin egen privata penthousealtan:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0