Mellan matcherna.

Ibland blir skillnaderna mellan män och kvinnor tydligare än någonsin, det finns nog helt enkelt något plan där vi helt enkelt inte är kommunikativt kompatibla med varandra. För ingen ska komma och försöka övertyga mig om att det är en man som så chict planerat klassfesten för Olivers klass till på tisdag dvs. SAMTIDIGT SOM MATCHEN MELLAN SVERIGE OCH GREKLAND SPELAS. Slutsatsen som måste dras är att kvinnan som planerat det hela inte har öppnat en tidning, sett på TV eller lyssnat på radio det senaste halvåret för hade hon gjort det så hade ju knappast missat att det är EM nu, alternativt så har hon gjort det för att jävlas.

Så till hösten får man ju alltså själv ta över festgeneralsposten i Sörbyskolan klass 2 så att det blir lite ordning och då kan alla damer redan nu skriva in i kalendern att det blir en höstfest 13:e september dvs. samma kväll som Ladies Night besöker Gävle. Det kommer även att finnas stående mötestider varjevecka, dessa tider kommer att sammanfalla med sändningstiderna för Desperate Housewives, Grey´s Anatomy och varje gång Persbrandt finns i tablån. Bara så ni vet.

Eftersom det för en arbetsnarkoman är lika nyttigt med långhelger som det är med godis för barn med diabetes så tog jag och Elliot stora svängen runt Uppland igår och besökte lite kunder. Vi hann med att lämna blommor till nyöppnade restauranger i både Grisslehamn och Uppsala, ett par artighetsvisiter och lunch hos en kund i Söderfors. Kvällen gick i flaskans tecken på altanen tillsammans med nya och gamla bekanta. Idag har dagen bedrivits med lite shopping på stan med sönerna för att sedan kulminera i ett tvättmaskinsköp då våran befintliga  i morse bestämde sig för lägga ner verksamheten. När kvällen nu lagt sig så sitter jag i soffan med min kompis flaskan och kollar på fotbollen medans jag i bakgrunden hör Elliot filosofera om Digimons olika utvecklingsstadier.

Sämre kan man ha det


Tobias

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0