Janne Banan

Nu är den gode Janne Houkko i farten igen. Ni vet säkert att Janne var den ishockeyspelare som figurerade i media för en tid sen då han hade sett till att ha vissa komprometterande filmer med sig själv i huvudrollen (och för den sakens skull den enda rollen) i sin mobiltelefon. Men Janne såg ju även till att bli av med nämnda mobil varvid filmerna spreds med en hastighet vida överstigande mängden av självinsikt som saknas hos Linda Rosing.

För någon vecka sen sågs Janne åter på löpsedlarna då han av oklar anledning hade rivit sitt kontrakt med Leksand och hans hockeyframtid såg ut att vara skriven i stjärnorna. Idag nås vi dock av nyheten att Janne ångrat sig och SKA spela för Leksand kommande säsong. Med denna historia i färskt minne och med en vomeringsframkallande bild på näthinnan av vad som fanns på filmerna starring Janne så skulle man ju kunna påstå att orden "in, ut, in, ut" varit något av ett ledmotiv för Janne den här sommaren.

Jag hatar verkligen Leksand men tycker nog att det är lite synd att dom inte spelar i Elitserien så att man skulle kunna få reda på hur kreativa 8000 Färjestadfans skulle kunna vara mot Janne H under en lördagsmatch.

18:e september smäller det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0